Philip Martin's

When result & relaxation come together

14, 15 en 16 mei 2024 stonden bij Innovative Beauty Solutions volledig in het teken van Philip Martin's. En dit moesten we niet alleen doen want ook trainster Ornella en salesverantwoordelijke Greta van het Italiaanse Philip Martin's team waren van de partij om onze klanten te informeren, ondersteunen en inspireren.

DAG 1

We zijn gestart met een uitgebreide introductie van het merk Philip Martin's door Ornella en Greta gecombineerd met specifieke sales tips & tricks. Hierbij zagen we een concrete thuisverzorging en behandelings-programma's en gingen we in de namiddag verder met de praktijk waar we zagen hoe je mind & body via meridianenleer op een positieve manier kan stimuleren en zo een gepersonaliseerde behandeling kan creëren. 

Dag 1 Philip Martin's Conferentie

“Ik startte mijn behandeling steeds met een beginritueel. Door deze manier zelf te gaan ervaren ben ik met een compleet andere en open blik naar buiten gegaan. Vanaf nu ga ik mijn behandelingen helemaal anders aanpakken. Ik kijk er naar uit om me hier verder met het I.B.S. en Philip Martin's team in te verdiepen.”

Dag 2

Hoe combineer je een holistische manier van werken met een face en/of body behandeling? We zagen een theoretische kant van manuele therapieën en nieuwe inzichten, gevolgd door een superficial peeling met een dieptereiniging van de huid zonder de huidbarrière te gaan beschadigen en een niet-invasieve insluistechniek die bovendien ook een elastine- en collageenbooster is.

Dag 2 Philip Martin's Conferentie

“Deze uitgebreide en specifieke holistische benadering naar de klant toe was zó inspirerend. Ik zag meteen hoe ik dit wou implementeren in mijn eigen praktijk en kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.”

DAG 3

Tijdens de laatste dag zagen we hoe de eindklant geïntroduceerd kan worden met Philip Martin's dankzij de “Black Box Experience”. Nadien volgden er 3 interactieve demo's: een Face Treatment, Headspa en Body Treatment, waarin alles van de voorbije 3 dagen samenvielen in de praktijk.

Black Box Experience Philip Martin's

“De Black Box Experience gaf me een veel beter inzicht hoe ik mijn klanten kan meenemen in de wereld van Philip Martin's, en dit zie je terugkeren gedurende deze 3 boeiende dagen. Dit smaakt alvast naar meer!”

Meer info over Philip Martin's?